Microsoft 365 pisarna v oblaku

Naročnina Microsoft 365 vključuje robustne Officeove namizne aplikacije, ki jih že poznate, kot so Word, PowerPoint in Excel. Microsoft 365 v eni integrirani izkušnji nudi posodobljene funkcije, ki omogočajo izvrstno skupinkso sodelovanje. Dobite tudi dodaten prostor za shranjevanje v spletu in funkcije, povezane z oblakom, s katerimi lahko hkrati z drugimi sodelujete pri delu z datotekami. Z naročnino imate vedno najnovejše funkcije, popravke in varnostne posodobitve, poleg tega pa še brezplačno tehnično podporo. Naročnino lahko plačujete enkrat mesečno ali enkrat letno. Microsoft 365 lahko uporabljate v več računalnikih s sistemom Windows, računalnikih Mac, tabličnih računalnikih in telefonih.

Na novo zamislite svoj način dela v okolju Microsoft 365 in aplikaciji Microsoft Teams

Klepetajte, opravljajte klice, gostite spletna srečanja in sodelujte v realnem času, ne glede na to, ali delo opravljate oddaljeno ali na lokaciji dela. Pridobite eno samo integrirano rešitev, ki vključuje Teamse, shrambo v oblaku v storitvi OneDrive in Officeove aplikacije z naprednimi varnostnimi možnostmi – vse to za ceno, ki je primerna za vaše podjetje.

Bodite delovno učinkoviti, kjer koli ste

Opravite delo z rešitvami za delovno učinkovitost in ostanite povezani s svojimi zaposlenimi ter strankami, ne glede na to, ali delate oddaljeno ali na lokaciji dela.

Zavarujte svoje podjetje

Zavarujte poslovne podatke s platformo v oblaku, ki ponuja vgrajene varnostne funkcije za oddaljeno delo.

Klepet, klici in srečanja

Gostite spletna srečanja, opravljajte klice, klepetajte, dajajte datoteke v skupno rabo in sodelujte v realnem času z aplikacijo Microsoft Teams.

Shramba v oblaku

Upravljajte svoje datoteke kjer koli z 1 TB shrambe v storitvi OneDrive.

Officeove aplikacije in storitve

Uporabite in dajte v skupno rabo Wordove, Excelove in PowerPointove datoteke ter sodelujte z njimi v okviru aplikacije Microsoft Teams.

E-pošta in koledarji

Povežite se s strankami in sodelavci z uporabo Outlooka in Exchangea.

Zaščita pred kibernetičnimi grožnjami

Zaščitite se pred virusi, zlonamerno programsko opremo, poskusi lažnega predstavljanja, izsiljevalsko programsko opremo, neželeno pošto in drugimi grožnjami.

Zaščitite podatke strank

Zaščitite informacije pred kibernetskimi kriminalci, nepooblaščenim dostopom in nenamernim izbrisom.

Zavarujte napravo

Pomagajte zavarovati svoje podatke, tudi med dostopom do njih iz zasebnih naprav zaposlenih.

Upravljanje identitete in dostopa

Preprosto nastavite in upravljajte uporabnike, naprave in podatke, da se lahko posvetite vodenju podjetja.

Vir: https://www.microsoft.com/sl-si/microsoft-365/business