"Varnost vašega omrežja, naprav in podatkov je zelo pomembna."

Se vi, vaše naprave in podatki počutite varni?

Pomagamo vam zaščititi vaše celotno omrežje, strežnike, računalnike, mobilne naprave, podatke.

F-Secure
Inovativnost, zanesljivost in hiter odziv - to so lastnosti, ki F-Secure uvrščajo med vodilne svetovne ponudnike IT varnosti vse od ustanovitve podjetja leta 1988. Danes izdelki F-Secure varujejo milijone domačih uporabnikov in podjetij pred grožnjami interneta. F-Secure rešitve nudijo zmogljivo zaščito, ki deluje tiho in gladko v ozadju, tako da lahko uporabniki računalnikov in pametnih telefonov v celoti koristijo ugodnosti spletnega življenja. Na voljo so tudi kot storitve v sodelovanju z več kot 200 ponudniki po vsem svetu, zaradi česar je F-Secure vodilno podjetje na tem področju.

Stormshield

UTM požarni zid vam pomaga pri nadzoru vašega omrežja, skrbi za varnost ter ščiti vaše računalnike in podatke. UTM ščiti pred vsemi tipi napadov in ponuja načine za nadzor uporabnikov ter aplikacije na omrežju. Stormshield je del skupine Airbus, ki skupaj s svojimi podjetji ponuja visok nivo omrežne varnosti za vsa evropska podjetja ter državne organizacije. Stormshield UTM naprave imajo NATO in EU restricted certifikate ter tudi Common Criteria EAL4+, ki zagotavlja visok nivo kvalitete. Že več kot desetletje so požarni zidovi Stormshield v aktivnosti na jedrskih podmornicah, oklepnikih ter vojaških letalih.

iStor Data Valut

iStor DataVault omogoča popolno zaščito podatkov, tako lokalno kot tudi na oddaljenih lokacijah. Ponuja zanesljivo, centralizirano rešitev, ki odpravi vsakršne skrbi povezane z zaščito najpomembnejšega poslovnega imetja – podatkov. Poenostavlja vse vidike zaščite podatkov, od enostavne izvedbe in samodejnega delovanja do takojšnje zaščite oziroma prenosa podatkov na zunanjo lokacijo in hitrih obnovitev. Visoka varnost, najnovejše tehnologije, neprimerljiva zanesljivost in skladnost z uredbami je samo nekaj razlogov zaradi katerih se številna podjetja po svetu odločajo za iStor DataVault. Podatki so po obdelavi in šifriranju nemudoma poslani v geografsko ločene varne podatkovne centre ali na vašo zunanjo lokacijo oziroma v center za ponovno vzpostavitev po katastrofi.

Veeam varnostno kopiranje

Veeam je verjetno trenutno najbolj vroča blagovna znamka na trgu varnostnih kopij. To podjetje je s svojimi vrhunskimi varnostnimi kopijami in replikacijo poseglo v podatkovne centre in strežniške prostore podjetij vseh velikosti za zaščito virtualnih okolij VMware in Hyper-V. Programska oprema zagotavlja široko funkcionalnost, je zanesljiva in hkrati veliko bolj prijazna pri izvajanju in upravljanju v primerjavi s konkurenčnimi rešitvami poslovnega razreda, ki se uporabljajo že leta. Varnostno kopiranje in podvajanje vam omogoča varnostno kopiranje virtualnih strojev brez prekinitve dela, njihovo vračanje v delujoče virtualno okolje, pa tudi dodatne varnostne kopije na zunanje lokacije, vključno z oblakom. Aplikacija vam omogoča hitro obnovitev posameznih predmetov iz storitve imenika Active Directory ter aplikacij Microsoft Exchange in SharePoint ter obnavljanje baz podatkov Oracle in Microsoft SQL Server na ravni transakcij.